A JabJab-ról


Nem ma kezdtük

A JabJab Online Marketing egyike a legrégebben keresőhirdetésekkel foglalkozó vállalkozásoknak Magyarországon. A cég egyik tulajdonosa Bobály Mihály 2006 nyarán az országban másodikként tette le a Google Qualified Individual minősítést.

A cég 2009-ben elnyerte a Google Qualified Company címet (előfeltétele volt többek között legalább két minősített magánszemély, valamint folyamatosan fenntartott komoly költési szint). 2010-ben a megváltozott feltételrendszerben ismét az elsők között tettük le az ide vonatkozó vizsgákat, és lettünk Premium Google Certified Partner.

A JabJab indulása óta jelentősen kiterjesztette szolgáltatásai körét olyan hirdetési rendszerek kezelésére, amelyekben főként performance, de akár márkaépítő kampányokat is lehet kezelni.

A magyarországi top ügynökségek között

2010 óta a Google kiemelt partnerei között vagyunk, amely azonnali és személyes ügynökségi kapcsolattartást és supportot jelent részükről.

2016 óta Google Analytics Certified Partner minősítéssel rendelkezünk, amely a teljes céget minősíti a Google Analytics-el kapcsolatos munkafolyamatok minőségével kapcsolatban. Szintén 2016 óta viszonteladói vagyunk a Google Analytics 360 nagyvállalati prémium termékcsomagnak.